robertcb1 Napisano 4 Kwietnia 2019 Napisano 4 Kwietnia 2019 Witam. Wybrałbym się w taką 3 miesięczną podróż (bo chyba wiza jest do 90 dni), w poprzednich latach planowałem jednak mi nie wyszło z różnych powodów. Teraz jestem gotowy. Start z Polski przez Ukrainę (Lwów, Kijów) potem przejazd trasą transsyberyjską przez Rosję (i ewentualnie Kazachstan - jeśli wiza byłaby dwukrotna) do Irkucka. Powrót samolotem lub pociągiem (przez Moskwę, S.Petersburg) lub bezpośrednio. Poszukuję zdecydowanego towarzysza(ów) podróży którzy dysponują dużą ilością wolnego czasu. Start byłby na przełomie maj/czerwiec. (Kwestia dogadania i załatwienia formalności wizowych). Rower trekkingowy, bagaż w sakwach. Spanie w namiotach lub u gościnnych ludzi. Jedzenie we wlasnym zakresie. Dzienny dystans ok 100km (bez hardkoru). Jazda w deszczu - tak, strój przeciwdeszczowy. Koszt wizy i powrotu 2-3 tys zł. Reszta na jedzenie, serwis roweru itp. Robert, 39 l. jestem z okolic Warszawy. 1 Cytuj
Svantiborek Napisano 18 Kwietnia 2020 Napisano 18 Kwietnia 2020 Cześć Robert ! Pojechałeś ? Czy może czekasz na lepsze czasy ? Ten kierunek też jest mi bliski. Mariusz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi