tk2 Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Po drugiej wstawce Wehrmachtu dałem se siana. szkoda ze nie ma łapki w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Maroko nie ma nic wspólnego z Africa Korps to był protektorat francuski. Ktoś chciał błysnąć i wyszło jak wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 O, film usuniety, ciekawe z jakiego powodu, ciekawe czy....autor umiescil: zrodla wplatanych filmow, zgody na ich wykorzystanie w swoim filmie....za taki film mozna tez zdaje sie miec problemy zwiazane z propagowaniem faszyzmu i od strony Maroka za naruszenie dobrego imienia :-) Niemniej film trafil w dobre miejsce tj, w kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tk2 Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Doskonale wiem, że nie ma nic wspólnego, ale to nie ma nic do rzeczy. To nie jest dokument. Ktoś chciał błysnąć wiedzą, a wyszło jak wyszło:) 6 godzin temu, cinol123 napisał: O, film usuniety, ciekawe z jakiego powodu, ciekawe czy....autor umiescil: zrodla wplatanych filmow, zgody na ich wykorzystanie w swoim filmie....za taki film mozna tez zdaje sie miec problemy zwiazane z propagowaniem faszyzmu i od strony Maroka za naruszenie dobrego imienia :-) Niemniej film trafil w dobre miejsce tj, w kosz. Z takiego powodu, że zauważyłem kilka rzeczy do poprawienia. Widać, że nie rozumiesz takich pojęć jak pastisz i ironia oraz że nie mają nic wspólnego z "propagowaniem". Ale domyślam się, że jako porządny obywatel nie omieszkasz zgłosić tego, gdzie trzeba:) W dniu 4.04.2019 o 12:17, cinol123 napisał: Po drugiej wstawce Wehrmachtu dałem se siana. szkoda ze nie ma łapki w dół Też żałuję, że nie możesz spełnić swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Widzę pewne rozczarowanie, że nie wszystkim się podobała pierwsza wersja Skoro tak, to po co wrzucac film do komentowania na forum. Pokazuj to w gronie znajomych o podobnych gustach W sumie możesz zapytać Marokańczyków czy podoba im się jak ktos wycieczke rowerową po ich kraju, przeplata wstawkami z 2 Wojny. Obstawiam że większość nie bedzie zachwycona i może również nie zrozumieć " takich pojęć jak pastisz i ironia ". Teraz, tk2 napisał: Ale domyślam się, że jako porządny obywatel nie omieszkasz zgłosić tego, gdzie trzeba:) U Niemców podoba mi się to,, że tam większość ludzi dba o przestrzeganie prawa, i nawet poczuwa się do obowiązku zgłość nieprawidłowości. U nas mentalnie dalej mamy w wiekszości przypadków PRL, i ludzi interweniujących w słysznej sprawie od razu wyzywa się od Kapusiów itd... a ja uwarzam takie rzeczy za zwykły obowiązek obywatelski, tj zgłaszac rzeczy które mi się nie podbaja i sa łamaniem prawa... Nie mam problemu żeby zgłosić też taki film, szczególnie gdy autor się domaga. ;-) W dobie internetu, to tylko wysłanie 2-3 maili i reszta leci z urzedu przeważnie. Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi