przemek684 Napisano 3 Kwietnia 2019 Napisano 3 Kwietnia 2019 Cześć Ostatnio podczas oglądania ramy KROSS Esprit 2 zobaczyłem takie dziwn lakier. To może być jakieś pękniecie? Po drugiej stronie koła też coś takiego widać. Za ponad miesiąc będę rower oddawał na przegląd po roku.
dolchus Napisano 3 Kwietnia 2019 Napisano 3 Kwietnia 2019 Na moje oko niespolerowane odbicie formy, odlewu. Pęknięcie wzdłuż w ten sposób? Nieeeeee, wszystko git, jeździj
Mod Team sznib Napisano 3 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2019 56 minut temu, przemek684 napisał: zobaczyłem takie dziwn lakier. Polska język trudna język. Kolega z Mozambiku?
przemek684 Napisano 3 Kwietnia 2019 Autor Napisano 3 Kwietnia 2019 4 godziny temu, dolchus napisał: Na moje oko niespolerowane odbicie formy, odlewu. Pęknięcie wzdłuż w ten sposób? Nieeeeee, wszystko git, jeździj Czyli nie powinienem się martwić? Rok temu tylko jak zaczynałem regularnie jeździć, to coś się psuło. 3 godziny temu, sznib napisał: Polska język trudna język. Kolega z Mozambiku? Pośpiech.
dolchus Napisano 3 Kwietnia 2019 Napisano 3 Kwietnia 2019 Cytat jak zaczynałem regularnie jeździć, to coś się psuło. Normalka xD Pytanie co się psuło Bo człowiek na przykład może mieć chorą wątrobę, niewydolne płuca, urwany palec. No z rowerem podobnie
przemek684 Napisano 4 Kwietnia 2019 Autor Napisano 4 Kwietnia 2019 W dniu 3.04.2019 o 15:49, dolchus napisał: Normalka xD Pytanie co się psuło Bo człowiek na przykład może mieć chorą wątrobę, niewydolne płuca, urwany palec. No z rowerem podobnie Problemem była korba SR SUNTOR i suport na kwadrat... Ale od miesiąca mam napęd Deore - inny świat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.