KuLa2030 Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Sprawdzcie jaką ceche posiadacie Jakie są wasze silne strone a jakie słabe Pamietajmy ze sa 4 typy osobowosci . kilka słow na temat wyboru: -Wybieracie jedną odpowiedz w tabeli poziomej ---------- -u góry wpisujecie swoje imie Mój typ to Sangwinik joł miłego wypełniania = http://www.free.of.pl/i/interneo/strony/te...bowosciowy.html P.S jakby temat nie nadawał się do tego działu to prosze modów o przeniesienie go do odpowiedniego Dziękuje
Schwefel Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Przeniesiony do odpowiedniego działu. Ciekawy test. Muszę przyznać, że pokazuje prawdziwe cechy, choć sama nazwa choleryk-pracuś nie za bardzo mi się podoba :twisted:
cookiesrulez Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 "Narrator Sangwinik" Co to jest "sangwinik"? Większość wniosków się zgadza, ale są nieliczne które w ogóle nie pasują. EDIT: Sprawdziłem w słowniku. Sangwinik - człowiek o żywym i zmiennym usposobieniu/
KuLa2030 Napisano 19 Listopada 2006 Autor Napisano 19 Listopada 2006 Na temat Sangwinika Sangwinik to osoba o optymistycznym podejściu do życia, otwarta na relacje interpersonalne, towarzyska, beztroska. Lubi być w centrum zainteresowania, władcza i dominująca, czasem dumna i spoglądająca na innych "z góry". Sangwinik cechuje się temperamentem reprezentującym silny, zrównoważony i ruchliwy układ nerwowy (wg teorii Pawłowa). Według Hipokratesa dominującym narządem w organizmie sangwinika jest serce, a dominującym "humorem" - krew.
bendus Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Mi wyszło "Flegmatyk".... hmm.. taka nieładna nazwa, ale z tą definicją: Według Hipokratesa dominującym narządem w organizmie flegmatyka jest mózg muszę się zgodzić... niestety
Adamos05 Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 a mi Myśliciel - melancholik. Ale wynik zgadza się w około 80%
siwyex Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 A ja nie robię testów, a wiem że jestem cholerykiem Ostatnio na przedmiocie " Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów międzyludzkich" mieliśmy właśnie lekcję na temat typów i temperamentów gości hotelowych Bardzo ciekawy temat Jestem cholerykiem oraz mój typ osobowości to ekstrawertyk. Ps. Szkoła uczy ... (polubiłem przedmioty zawodowe)
iras Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 mi napisło że jestem myśliciel melancholik , opis jaki mi dano zgadza sie w 99% :eek: a nawet 100.
heavy_puchatek Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Myśliciel melancholik, poza tym w zasadzie prawie wszystko się zgadza, bo na pewno nie jestem oszczędny
Schwefel Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Ps. Szkoła uczy ... (polubiłem przedmioty zawodowe) Ja to miałem na WOSie, jako podstawa.
orlenplock Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Choleryk-pracuś. Z cholerykiem się zgodzę, ale pracuśto tak nie do końca. Chyba że robię to co kocham - czyli żegluję i zajmuję się jachtem/żaglowcem - to wtedy faktycznie wkładam w to wszystkie siły i poświęcam cały mój czas. Wszystkie cechy się zgadzają.
siwyex Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Ja to miałem na WOSie, jako podstawa. A w której klasie ? Ja tego w gimnazjum nie miałem, a WOS był ... Chyba ze miałeś to w liceum
Schwefel Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 1 klasa LO. Będzie trzeba to przypomnieć sobie na maturę
Mod Team Pixon Napisano 19 Listopada 2006 Mod Team Napisano 19 Listopada 2006 Naprawdę dobra sprawa zgadza się prawie połowa rzeczy co tam piszą Myśliciel melancholik
heavy_puchatek Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Same myśliciele melancholiki PS: Ja jestem w pierwszej LO ale nawet WOSu nie mam a co dopiero takich ciekawych tematów
Biera Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 a mi się nie włącza... tzn wypelniam test, proszę o wynik, strona robi się biała, na dole jest że zakonczono a komp myśli w nieskończoność:/
Schwefel Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Kliknij wstecz i jeszcze raz kliknij na wynik. Mi to pomogło.
sp0q Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Narrator sangwinik - muszę przyznać, że wiele cech trafiło w dziesiątkę ;]
Biera Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 dało radę - dzięki (trzeci raz go wypełniłem:) ) Pracuś - Choleryk hm... dużo rzeczy się zgadzało, troszkę - nie... ale fajne w każdym razie (zostałem urodzonym przywódcą i organizatorem;)
jurasek Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 oprócz tego że przezwał mnie flegmatyk to w szczegółach mało sie pomylił
Andrew18 Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Flegmatyk; pozytywy zgadzaja sie w 100% w negatywach 80%
Witcher Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Ja niby jestem choleryk i pracuś? No może coś w tym jest A tak naprawdę, miałem kupę takich i podobnych testów na studiach i jedno moge poweidzieć. Każdy taki test, jeżeli jest wypełniany przez siebie samego, nie jest miarodajny. Bo człowiek z natury ma skłonnsci do idealizowania siebie. I niekiedy wstawiamy w odpowiedź to co chcielibyśmy, żeby o nas mówiono (odbierano). Najdokładniejsze takie testy, są gdy odpowiedzi udziela na te pytania, ktoś kto nas obserwował przez jakiś czas, i to w kilku sytuacjach, bo jak tylko, np. w pracy to mamy tu problem z takim zjawiskiem jak stałość obserwacji i to tez może zmieniać wyniki. No.
rowerzystka Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Mi wyszło "choleryk pracuś". Pierwsze - zgoda. Pracuś może się ze mnie kiedyś zrobi, gdy dorwę pracę, która da mi satysfakcję
Xsystoff Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 "Myśliciel - Melancholik" I duzo tam sie zgadza...
anulkaa Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Ja jestem nie do zaszufladkowania "Wystąpił błąd. Zaznaczone przez Ciebie cechy nie pozwalają na określenie typu Twojej osobowości. Proszę wypełnić ankietę ponownie." :lol: :lol: :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.