macia22 Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 53 minuty temu, cyganos napisał: Też myślałem nad Dartem, ale nie ma go w sklepach a Velo nie było mi w stanie odpowiedzieć na maila z zapytaniem o datę dostępności. W końcu skusiłem się na marina rift zone. Jak wrażenia? Który model brałeś ?
cyganos Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Super fajne, już na sztywniaka bym nie wsiadł o dziwo da się nim jeździć po asfalcie, kostce, ubitych duktach mimo głosów w tym temacie że się nie da Kupiłem wersję 1, a za resztę kasy poluję na jakiegoś fajnego widelca (chociaż obecny też nie jest zły).
solfatar Napisano 10 Maja 2019 Napisano 10 Maja 2019 Posiadam Hawk Hilla 3 i jest to doskonały rower Trailowy do polatania ale i dobrej zabawy. Na trzymaniu rockera jest wypisane made for fun i taki on jest. Polecam super filmiki z tym rowerem u takiego gościa na Instagramie jak Nikki Whiles https://www.instagram.com/p/BsQtpNelCnp/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.