Benok55 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Witam, złamałem 3 marca kość promieniową [przedramie] i po 4 tygodniach 1 kwietnia ściągnięto mi gips,i mam pytanie. Kiedy będę mógł powrócić na rower aby tylko jeździć spokojnie po leśnych ścieżkach/asfalcie i po jakim czasie wrócę na poważniejszą jazdę trail/enduro. Odczuwam jak na razie ból tylko w okolicach zgięcia łokciowego i lekki dyskomfort podczas obracania ręką, dodam że mam 15 lat. Jeżeli coś jest nie jasne, to wytłumaczę to w odpowiedzi.Pozdrawiam Spoiler Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Czyżby Twój lekarz wydał zbyt sceptyczną opinię? Czy wcale nie zapytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Proponuje zmianę nazwy forum na "Praktyka lekarska - odpowiedzi online" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.