dzemowiec Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Witam, Piszę z prośbą o polecenie dobrych długich spodni na rower. Mogłyby być trochę luźniejsze. Ostatnich kilka lat jeżdziłem na Accent Verano https://velo.pl/stroje/odziez/spodnie/accent/verano ale po zużyciu przyszedł czas na zmianę na lepsze z góry dzięki za rekomendacje. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Klasyka - endura humvee 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mori4 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dokładnie, tak jak wyżej. Kupiłem w tamtym roku i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apacz342 Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Tak jak koledzy, kupiłem trzy dni temu i wymiatają. Super odpinane nogawki i pojemne kieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 odpinane nogawki to w wersji humvee zip-off. Około 100zł droższe od zwykłych humvee II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apacz342 Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 UPS... fakt ale i tak warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro_Man Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Cześć Ja mam dwie ulubione marki ale nie chce robić reklamy. W każdym bądź razie jednych używam do ostrej jazdy gdzie wiem, że mogę zaliczyć parę mocnych gleb. A drugiego modelu używam, rekreacyjnie jak chce robić dłuższy trening ale czuć się wygodnie. Wszystko chyba zależy od tego czego kolega oczekuje? Bo gusta są różne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Mój facet ma spodnie https://www.morecycling.co/pl/p/Spodnie-rowerowe-dlugie-Tights-Thermo-/130 i są w porządku dla nie, są trochę opinające, ale mówił, że nie krepują jego ruchów. Ale już czeka aż będzie mógł krótkie spodenki zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.