Bdk Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Witam, jestem posiadaczem roweru Windwheel Trackster. Amortyzator jest marketowy czyli praktycznie brak skoku. Chciałbym wymienić amortyzator w którym jest ten skok. Najlepiej jakieś morki do tych 250-300zł. Podsyłam zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Zdjęcia... Na zdjęciach widać tyle, że jest to rower... Za 250- 300 zł raczej nie kupisz nic lepszego co masz aktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bdk Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Chciałem po prostu pokazać co to za amortyzator :p. A to że nie posiadam aktualnie na telefonie zdjęcia to wziąłem stąd. I jak nie ma amortyzatora za taką kwotę? Powiedzmy że jak mam szukać amortyzatora pod ten rower, to na co mam patrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Kolego, trochę więcej informacji. Jakie masz rozmiar koła, jaki w tej chwili masz amortyzator. Nikt nie będzie szukał w google informacji o twoim rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 No to żeś pokazał co to za amortyzator, naprawdę... Rozmiar kół, skok, mocowanie osi i rodzaj rury sterowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bdk Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 27,5 rozmiar koła. Informacji o skoku nie mam podanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Kolego nie obraź się, ale pakowanie pieniędzy w rower który był sprzedawany w Carrefourze to strata pieniędzy. Możesz ewentualnie go rozebrać wyczyścić i nasmarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bdk Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Ja wszystko rozumiem, ale mam zamiar go całego przerobić. I zależy mi żeby wymienić amortyzator. Jedynie co w nim zostawię to rama, a do tej ramy trzeba porządny amortyzator i dlatego pytam się tutaj na forum, ponieważ zależy mi go wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bdk Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Chciałbym po prostu odpowiedzi, jakie amortyzatory mogą do tego roweru pasować. A nie ktoś będzie oceniał że się nie opłaca kupować itp. itd. Bo aktualnie mam kilka komentarzy związane z rowerem. A nie na temat amorów. Proszę o konkretne odpowiedzi. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueforce Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Jeśli nowy to pierwszy sensowny model to xcr air, ale on kosztuje więcej niż 300 pln. Za amortyzację odpowiada też opona- a skoro zostannie tylko rama, to załóż szersze obręcze i opony,i zamiast amorka dasz tani sztywny widelec. Twój rower nie ma chyba wymiennego haka przerzutki- jeśli on się uszkodzi to rama może być do wymiany- posługując się analogią teraz wymeniasz trzonek siekiery( osprzęt) a później będziesz musiał wymienić ostrze( ramę) i ile wtedy zostanie z pierwotnego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Nie ma sensu opierać budowy roweru na takiej ramie. Najtańszy, nowy, sensowny amortyzator to SR Raidon kosztujący około 600 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.