przemekser Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Witam, na tylnych widełkach mam czujnik bontrager duotrap ant+, zdjęcie w załączniku. I teraz chciałbym do tego dokupić licznik lub ewentualnie połączyć się z jakąś aplikacją tylko nie wiem jakie mam możliwości. Czy ktoś coś podpowie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Liczniki - wszystko, co odbiera sygnał nadawany w ANT+ lub Bluetooth SMART. Kwestia tylko, czy chcesz jedynie widzieć dane, czy je również rejestrować. Aplikacje - np. Endomondo, Locus Map. -- Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter78 Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Witam. Podepnę się do tego tematu. Czy Duotrap S będzie współpracował z aplikacjami Adidas Runtastic lub IpBike na androidzie ? Ewentualnie czy istnieje aplikacja od Bontragera lub Treka którą można zainstalować na androidzie ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej.b Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Podbije temat, korzysta ktoś z Duotrap S i ma odczyt z niego w jakiejś aplikacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pld Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Mam Dupotrap S, używam apki Jepster na Androida przez BTLE. Trzeba pamiętać o włączeniu High Accuracy Location. Inaczej są problemy z parowaniem/łączeniem z czujnikami (mam też Tacx T2015 i Polar H10). Nie bardzo rozumiem co ma lokalizacja do działania urządzeń BTLE ale cóż poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi