przemekser Napisano 31 Marca 2019 Napisano 31 Marca 2019 Witam, na tylnych widełkach mam czujnik bontrager duotrap ant+, zdjęcie w załączniku. I teraz chciałbym do tego dokupić licznik lub ewentualnie połączyć się z jakąś aplikacją tylko nie wiem jakie mam możliwości. Czy ktoś coś podpowie? Pozdrawiam Cytuj
steve69 Napisano 31 Marca 2019 Napisano 31 Marca 2019 Liczniki - wszystko, co odbiera sygnał nadawany w ANT+ lub Bluetooth SMART. Kwestia tylko, czy chcesz jedynie widzieć dane, czy je również rejestrować. Aplikacje - np. Endomondo, Locus Map. -- Pozdrawiam. Cytuj
hunter78 Napisano 12 Stycznia 2021 Napisano 12 Stycznia 2021 Witam. Podepnę się do tego tematu. Czy Duotrap S będzie współpracował z aplikacjami Adidas Runtastic lub IpBike na androidzie ? Ewentualnie czy istnieje aplikacja od Bontragera lub Treka którą można zainstalować na androidzie ? Pozdrawiam. Cytuj
andrzej.b Napisano 20 Października 2022 Napisano 20 Października 2022 Podbije temat, korzysta ktoś z Duotrap S i ma odczyt z niego w jakiejś aplikacji ? Cytuj
pld Napisano 4 Czerwca 2023 Napisano 4 Czerwca 2023 Mam Dupotrap S, używam apki Jepster na Androida przez BTLE. Trzeba pamiętać o włączeniu High Accuracy Location. Inaczej są problemy z parowaniem/łączeniem z czujnikami (mam też Tacx T2015 i Polar H10). Nie bardzo rozumiem co ma lokalizacja do działania urządzeń BTLE ale cóż poradzić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi