darnie11 Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Witam ostatnio kupiłem rower w ktorym były hamulce do zrobienie Hayes gram oddałem do serwisu na pełen serwis działaja dobrze lecz tylni hamulec obciera moje pytanie brzmi czy tarcza nie jest za blisko jednej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Widać że jest. Jak naciskasz hamulec nie krzywi tarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Marca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Do Autora tematu. Zacznij pisać poprawnie po polsku, bo czytając Twój wpis mam wrażenie, że Twoja Pani od Polskiego była na długim zwolnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darnie11 Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A czy dobrym pomysłem by bylo dać podkładke przy adapterze żeby zacisk troche sie przesunoł? Bo tarcza się nie wygina jbc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi