Karol1994czx Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Witam. Chciałbym kupić dziewczynie rower szosowy. Wybrałem tribana 500. Jej wzrost 160 cm i 76 cm przekroku. Wybrać rozmiar s czy XS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Jesteś pewny tego przekroku? Tabelka pokazuje XS i ja bym się tego trzymał. S jest od 166 cm, czyli całkiem spora różnica. Dodatkowo jeżeli poprawnie zmierzyliście przekrok, to wychodzi że ma dość długie nogi i krótki tułów, co dodatkowo sugeruje mniejszy rozmiar. Najlepiej jest się przymierzyć, a w Decathlonie nie ma z tym problemu. Nie myśleliście o wersji 520? Jest zbudowany na znacznie lepszych komponentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol1994czx Napisano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Chcielibyśmy kupić używany ( z tego co patrzę po olxach, to bardzo duzo jest tribanow, które Ktoś kupił a później stwierdził że nie chce na takim jeździć). Problem jest taki że są dostępne xl-ki, l, m i czasami s, natomiast XS jednostkowe okazję. Nie boję się kupować używanego roweru, kupiłem w ciągu trzech lat 3 używki, ze stanu technicznego każdego z nich byłem zadowolony. Nie widzę sensu płacić za coś prawie 2x więcej, skoro można uzyskać to samo płacąc mniej. Jednak chyba zmuszony będę kupić nowy rower jeśli na olx się nic w rozmiarze XS nie pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Kupiłem na Allegro w zeszłym roku nowy leżak magazynowy Cube Attain 47 w zeszłym roku za 1500 PLN : https://www.cube.eu/nl/2017/road-triathlon/attain/cube-attain-blackngreen-2017/ Szukaj , może coś podobnego się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol1994czx Napisano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A taki https://sportstore.pl/product-pol-9083-Damski-rower-szosowy-LIV-GIANT-Avail-1-r-XS-8-8kg-endurance.html? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Fajny , ale trochę drogi jak za używkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 No i niedostępny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.