Norbert1993 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Co myslicie na temat lampki rowerowej Triled którą wyprodukowała sigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jako lampka pozycyjna jest świetna. W pochmurny dzień doskonale ją widać z odległości >100m Raz jadąc przez Błonia w Krakowie, pewien biker podjechał spytać się co to za lampka, bo cutuję: "wjeżdżam na ścieżkę, patrzę , a tu coś strasznie po oczach daje" :twisted: Natomiast do jazdy nocą w sumie też się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jako pozycyjna nadaje sie idealnie, po ciemku od biedy i w lesie da sie jechać. Bardzo prosty i co najważniejsze skuteczny system mocowanie lampki Na komplecie baterii 3xAA śmigam juz 2gi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert1993 Napisano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Moze ktoś wie ile kosztuje lampka triled w zwykłym sklepie rowerowym tylko w takim noramalnym a nie internetowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Moze ktoś wie ile kosztuje lampka triled w zwykłym sklepie rowerowym tylko w takim noramalnym a nie internetowym 40-50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Korzystam z tej lampy Ostatnio nawet dośc często i naprawdę jest świetna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 W sklepie widziałem ją za 70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 (edytowane) Ja znalazłem na allegro 2 aukcje z tą lampką - http://www.allegro.pl/item141884066_lampa_...mod_2006r_.html - http://www.allegro.pl/item142455991_lampa_...riled_nowa.html Musisz uważać na tą lamkpe podczas jazdy ponieważ te lampki potrafią spadać przy wertepach. Ja Mam też lampke Sigmy i zrobiłem tak że wziąlem gume i guma podtrzymuje lampke i ani drgnie A ile wchodzi bateri do niej bo do mojej 5 ?? joł Edytowane 19 Listopada 2006 przez KuLa2030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Kula, pojęcia nie mam jak ty do niej upychasz 5 baterii, bo do mojej wchodzi 3xAA. A jak się dobrze zapnie, to mozna jechać bo bruku i ani drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 tez mam triled. do oswietlenia sobie drogi nie nadaje sie ni diabla. za to widac ja na kilometr z oddali. trzyma sie bardzo ladnie, nie potrzeba zadnych dodatkowych mocowan. jak sama nazwa wskazuje trzy diody, trzy baterie... nie wiem jak wsadziles do niej 5 oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert1993 Napisano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 dzienki za pomoc :-} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Prosze Dla Niedowiarków : Musiałem zrobić foty bo gdy nie zobaczycie to nie uwierzycie Pierwsza Fota Mojej Lampki : 1)- teraz na drugiej jest firma czyli sigma żeby nie było że pomyliłem firmy 2)- trzecia fota pokazuje pierwszy rzad 2 baterii 3)- Czwarta fota pokazuje drugi rząd 3 baterii 4)- i inne foty : joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 KuLa2030 Ty chyba coś z głową masz nie tego :035: Przeczytaj co masz za napis na lampce MODEL Cubelight a tu jest topic o lampce triled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 No to ja wiem !!!!!!! Musisz uważać na tą lamkpe podczas jazdy ponieważ te lampki potrafią spadać przy wertepach. Ja Mam też lampke Sigmy i zrobiłem tak że wziąlem gume i guma podtrzymuje lampke i ani drgnie A ile wchodzi bateri do niej bo do mojej 5 ?? Napisałem ze posiadam lampke Sigmy i że sprawują sie dobrze . potem userzy napisali że nie wierza ze 5 baterii do tej mojej lampki sigmy wiec chciałem pokazać , może oni odebrali to że mam Trileda. Napisałem tamtego posta specjalnie po to by uprzedzić przed spadaniem lampki z kierownicy i tylko tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wg mnie temat jest w złym dziale... wchodząc tutaj chciałbym zobaczyć test tej lampki a nie serię pytań... A te dwie lampki mają podobny system mocowania i o ile ciebie dobrze zrozumiałem to w twoim poście wypadało by zawrzeć takie zdanie:"...a moja xyz ma podobny system mocowania jak ta abc i..." pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi