Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako lampka pozycyjna jest świetna. W pochmurny dzień doskonale ją widać z odległości >100m

Raz jadąc przez Błonia w Krakowie, pewien biker podjechał spytać się co to za lampka, bo cutuję:

"wjeżdżam na ścieżkę, patrzę , a tu coś strasznie po oczach daje" :twisted:

Natomiast do jazdy nocą w sumie też się nadaje.

Napisano

Jako pozycyjna nadaje sie idealnie, po ciemku od biedy i w lesie da sie jechać. Bardzo prosty i co najważniejsze skuteczny system mocowanie lampki <_< Na komplecie baterii 3xAA śmigam juz 2gi sezon :mellow:

Napisano (edytowane)

Ja znalazłem na allegro 2 aukcje z tą lampką

- http://www.allegro.pl/item141884066_lampa_...mod_2006r_.html

- http://www.allegro.pl/item142455991_lampa_...riled_nowa.html

Musisz uważać na tą lamkpe podczas jazdy ponieważ te lampki potrafią spadać przy wertepach. Ja Mam też lampke Sigmy i zrobiłem tak że wziąlem gume i guma podtrzymuje lampke i ani drgnie <_<

A ile wchodzi bateri do niej bo do mojej 5 ??

joł ;)

Edytowane przez KuLa2030
Napisano

tez mam triled. do oswietlenia sobie drogi nie nadaje sie ni diabla. za to widac ja na kilometr z oddali. trzyma sie bardzo ladnie, nie potrzeba zadnych dodatkowych mocowan. jak sama nazwa wskazuje trzy diody, trzy baterie... nie wiem jak wsadziles do niej 5 oO

Napisano

Prosze Dla Niedowiarków :

Musiałem zrobić foty bo gdy nie zobaczycie to nie uwierzycie

Pierwsza Fota Mojej Lampki :

1)- zdjcie90sa2.jpg

teraz na drugiej jest firma czyli sigma żeby nie było że pomyliłem firmy

2)- zdjcie101qa3.jpg

trzecia fota pokazuje pierwszy rzad 2 baterii

3)- zdjcie91lc4.jpg

Czwarta fota pokazuje drugi rząd 3 baterii

4)-zdjcie94af8.jpg

i inne foty :

zdjcie95do1.jpg

zdjcie96wn0.jpg

joł ;)

Napisano

No to ja wiem !!!!!!!

Musisz uważać na tą lamkpe podczas jazdy ponieważ te lampki potrafią spadać przy wertepach. Ja Mam też lampke Sigmy i zrobiłem tak że wziąlem gume i guma podtrzymuje lampke i ani drgnie

A ile wchodzi bateri do niej bo do mojej 5 ??

Napisałem ze posiadam lampke Sigmy i że sprawują sie dobrze . potem userzy napisali że nie wierza ze 5 baterii do tej mojej lampki sigmy wiec chciałem pokazać , może oni odebrali to że mam Trileda. Napisałem tamtego posta specjalnie po to by uprzedzić przed spadaniem lampki z kierownicy i tylko tyle
Napisano

Wg mnie temat jest w złym dziale... wchodząc tutaj chciałbym zobaczyć test tej lampki a nie serię pytań... A te dwie lampki mają podobny system mocowania i o ile ciebie dobrze zrozumiałem to w twoim poście wypadało by zawrzeć takie zdanie:"...a moja xyz ma podobny system mocowania jak ta abc i..."

pozdrower

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...