erp Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Witam, jaki stojak rowerowy ( na cztery rowery ) polecacie do rowerów MTB z hamulcem tarczowym na pakę samochodu typu pickup. Stojak po zamontowaniu na samochodzie będzie służył do przewożenia rowerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 (edytowane) Ja swoje przewożę tak. Bez stojaka. Trzeba tylko zablokować amortyzator blokada skoku. Patent zapożyczony z transportu motocykli hard enduro. Cztery wchodzą na przemian, ale do tego potrzebny jest już duża paka. Po szczegóły pisz PW. Edytowane 26 Marca 2019 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Taka ciekawostka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erp Napisano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 W dniu 26.03.2019 o 21:21, KNKS napisał: Ja swoje przewożę tak. Bez stojaka. Trzeba tylko zablokować amortyzator blokada skoku. Patent zapożyczony z transportu motocykli hard enduro. Cztery wchodzą na przemian, ale do tego potrzebny jest już duża paka. Po szczegóły pisz PW. Ja jeżdżę Fordem Rangerem wersja EU paka znacznie mniejsza, myślałem o stojaku + coś do blokowania rowerów na otwartej pokrywie ( klapie ) przestrzeni ładunkowej. Myślę że będzie szybciej i wygodniej załadować i w drogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi