Skocz do zawartości

[Uchwyt na telefon] bez torebki, ciężki pancerny telefon

Marciek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Część,

Szukam dobrego uchwytu na mostek bądź kierownice bez opakowania, telefon ciężki, guziki po obu stronach, waży 300g, telefon jest gruby 1,5 cm.

Model telefonu: Ulefone armor 2

Pozdrawiam...

Napisano
Teraz, cervandes napisał:

GUB

Dobre rozwiązanie, ale telefon jest gruby na 1,5 cm, nie wiem czy łapki trzymające telefon nie są niższe

Napisano

Ząbki w GUB mają niecałe 14mm więc musiałbyś polegać na ścisku. Sam jeździłem z grubym GPS i GUB bez przygód ale miał jednak koło 12mm. Na allegro są niewiele droższe niż z ali, najwyżej oddasz za darmo po przymierzeniu.

Napisano
3 godziny temu, mateo_s napisał:

Ząbki w GUB mają niecałe 14mm więc musiałbyś polegać na ścisku. Sam jeździłem z grubym GPS i GUB bez przygód ale miał jednak koło 12mm. Na allegro są niewiele droższe niż z ali, najwyżej oddasz za darmo po przymierzeniu

Na samym ścisku nie mogę raczej polegać, obawiam się że przy jeździe po korzeniach czy górkach wyskoczy.

Może ktoś coś widział godnego polecenia na pancerne grube telefony ?

Napisano
15 godzin temu, dfq napisał:

Quadlock na mostku

Musiałbym mieć ta wersję z klejeniem gniazda do tyłu obudowy ? 

W decathlonie fajny jest zefal universal l, z tym że gruby jest 12,5 mm, ja potrzebuję cię co ma 15mm wysokości 

Napisano
W dniu 26.03.2019 o 21:44, Reks napisał:

Którego GUBA polecasz z plusem czy bez?

Gub plus 6 - wkurza mnie ze ma luzy na ramieniu ponieważ możesz go w każdym momencie o 90 stopni obrócić.

Gub pro2 jak dla mnie zbyt wysokie ramie mocujace do kierownicy - można skrócić ale trzeba by też gwintować albo skrócić śrube.

Z tych dwóch chyba jednak Gub pro2. Prostszy, tańszy.

Napisano
W dniu 27.03.2019 o 09:11, Marciek napisał:

Musiałbym mieć ta wersję z klejeniem gniazda do tyłu obudowy ? 

W decathlonie fajny jest zefal universal l, z tym że gruby jest 12,5 mm, ja potrzebuję cię co ma 15mm wysokości 

Tak - z klejeniem gniazda do tyłu obudowy.

Ja mam fona z wymienną tylną klapką. Dokupiłem drugą i przykleiłem gniazdo quadlocka. Na co dzień w fonie  używam oryginalnej.

Zefal tez jest niezły (miałem) - taki bardziej pancerny,  ale jak piszesz za niski. Troche mi sie trzepotał  w terenie na wybojach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...