89bartek Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Hejo! Mam pytanie do Was. Co jakiś czas spada mi łańcuch i muszę go naprawiać. Mam tego dość. Czy polecicie mi dobre miejsce w Warszawie? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 W Wa-wie nie ma dobrych miejsc, tam są złe bioprądy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Co rozumiesz przez "muszę naprawiać" i co to za napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordoniak Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 W dniu 26.03.2019 o 10:31, 89bartek napisał: Czy polecicie mi dobre miejsce w Warszawie? Jedyne dobre miejsce w stolicy to dno Wisły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Jeżeli szukasz serwisu to polecam 2-kółka w Al.Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 10 godzin temu, Gawel76 napisał: 2-kółka Ja tam kupuję, właściciel sympatyczny uczciwy i pomocny, co do serwisu to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi