Avalanche Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dwa zestawy kół, które wybrac? Do enduro i agresywnego xc, pod tarcze i cenowo około 370 PLN. Zgodnie z tymi kryteriami wybrałem takie oto koła: http://www.allegro.pl/item142198535_kola_d...umrowerowe.html http://www.allegro.pl/item140661825_zestaw...bikestacja.html Bede wdzieczny za rady i opinie, szczegolnie tych obreczy z pierwszej oferty(od focusa), ktore byscie wybrali. Jesli ktos zna jakies inne godne uwagi zestawy kol bede wdzieczny za linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 obrecze dosc ciezkie i tu i tu ile wazysz?piasty dramat poszukaj czegos innego na maszynowych lozyskach raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Waze jakies 72 kg. Szukam czegos solidnego i mocnego, z waga az tak sie nie licze. No i do czterech stow nie znajde kol na piastach maszynowych pod tarcze, chyba że znasz jakis sklep ktory oferuje jakies dobre kola. Teraz mam jakies straszne obrecze firmy jalco ktore tez swoje waza i piasty shimano m475, wiec waga roweru wzrosnie nieznacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Waze jakies 72 kg. Szukam czegos solidnego i mocnego, z waga az tak sie nie licze. No i do czterech stow nie znajde kol na piastach maszynowych pod tarcze, chyba że znasz jakis sklep ktory oferuje jakies dobre kola. Teraz mam jakies straszne obrecze firmy jalco ktore tez swoje waza i piasty shimano m475, wiec waga roweru wzrosnie nieznacznie. Fakt,za te kase na maszynach raczej nie znajdziesz.Obrecze wagowo podobne choc mam sklonnosc do Rigid,dokladnie ten model stosowany byl w tanszych fullach Scotta.Poza tym mam mile wspomnienia po stosowaniu Rigidy,co do Sunow wole przemilczec ,nie jezdzilem a opinie jak z wszystkim sa skrajne. Szprychy mam DT,choc wole Sapim,czemu dluga historia.../nietwierdze ,ze DT jest zle ,tylko jakos tak mentalnie../ .Piast,nie chce wywolywac tu burzy,nie dramatyzowalbym,wole te z Rigid,bo maja dodatkowe uszczelnienie-zewnetrzne kolnierze.Tyl zajechalem w tym roku, a przod jakos nie chce mimo staran Tyle moge pomoc.pozzzzz,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.