beyond65 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Witam serdecznie. Od 6 lat posiadam taki rodzaj kuchenki, ale innego producenta. Około 2 miesiąc temu włączając kuchenkę i przekręcając na najwyższą moc podawała zbyt mały płomień. Stwierdziłem, że być może wyrobiło się pokrętło z racji na wiek i postanowiłem kupić podobną kuchenkę z leroy merlin. Niestety w przypadku nowej kuchenki już wystąpił ten sam problem. Widocznie nowe partie są robione z gorszych materiałów. Czy ktoś możę mi powiedzieć gdzie lub w jaki sposób serwisować kuchenkę, bo wolałbym jednak ożywić starszy solidniejszy model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Wymienić dyszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyond65 Napisano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 No, ale to nie jest raczej kwestia dyszy, ponieważ jak "puknę" w pokrętło tej nowej kupionej to gaz się zwiększa. Czy znasz może miejsce do którego mogę dostarczyć sprzęt do serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi