Gość Napisano 26 Marca 2019 Napisano 26 Marca 2019 12 godzin temu, Ilia napisał: Dla mnie pozycja jest dobra. No i właśnie dokładnie o to chodzi. Ty lubisz taką pozycję, ja nie. Pokazuje to że doradzanie komuś kto nie ma pojęcia czego oczekuje, nieco mija się z celem.
Ilia Napisano 26 Marca 2019 Napisano 26 Marca 2019 Właśnie dlatego pisałem by kolega sobie dobrze potestował różne rowery. 3 godziny temu, hehe12 napisał: A wyżej wymienione może przetestuje, bo sobie wyobraziłem jak to jest zjeżdżać z górki mając kierownice niżej niż siodełko ale może tylko mi się wydaje że byłoby niezbyt przyjemnie. Jak byłem mały też myślałem, że tak ciężko się jeździ. Teraz nie wyobrażam sobie by mieć kierownicę nad siodełkiem. W nowym rowerze opuściłem kierę niżej niż fabrycznie zamontowali.
m0d Napisano 27 Marca 2019 Napisano 27 Marca 2019 14 godzin temu, hehe12 napisał: sobie wyobraziłem jak to jest zjeżdżać z górki mając kierownice niżej niż siodełko Normalna rzecz o ile nie masz myk-myka. Prawidłowo ustawione siodło w prawidłowo dobranej ramie nie wypadnie nigdy poniżej kierownicy w rowerze MTB, Choć oczywiście niektórzy cudują ze strzelającymi w górę mostkami, itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.