gocu Napisano 27 Marca 2019 Napisano 27 Marca 2019 Jak widać na filmiku nie takie rzeczy Się Da Co za czasy... gdy miałem 15 lat to nikogo nie pytałem czy dam radę na ukrainopodobnym rowerze zjechać po schodach - tylko to robiłem A czy ktoś jeszcze bawi się w skręty połączone z krzesaniem iskier pedałem o asfalt?
Gość Napisano 27 Marca 2019 Napisano 27 Marca 2019 Tylko przypomnij sobie jak wyglądał ten rower po kilku takich zjazdach...
abdesign Napisano 27 Marca 2019 Napisano 27 Marca 2019 O tym filmie z Wimberem to już kilotony tekstu powstały.... Ani to ukraina ani przypadkowy rower... Wystarczy popatrzeć na obręcze i heble magury... Już nie wspominając że kręcone 8 godzin po 42 przejazdach, pięciu rozwalonych po drodze kołach i próbach na normalnym rowerze... A no i jechał kto jechał...
Pietern Napisano 27 Marca 2019 Napisano 27 Marca 2019 58 minut temu, abdesign napisał: O tym filmie z Wimberem to już kilotony tekstu powstały... Nu, a polski młody, gniewny nie przeczyta, nie obejrzy tych kiloton i znudzony gryzieniem własnymi zębami, powtórzy akcję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.