Miner Napisano 23 Marca 2019 Napisano 23 Marca 2019 (edytowane) Witam, widelec jak w temacie - Epixon RLC 27,5". Przeszedł serwisową wymiane ślizgów, uszczelek kurzowych i ogólne czyszczenie. Jeżdżę od początku na skoku 120 mm i ciśnieniu 5 bar (waga 78 kg). Przez pierwsze 30-40 km po serwisie działał super, wyraźnie lepiej niż przed serwisem. Natomiast dzisiaj zauważyłem, że trudniej go ugiąć a ruch w czasie uginania nie jest płynny tylko czuć uskoki. Przy powrocie podobnie, kilka razy po zahamowaniu całkowicie do zatrzymania się potrafi po 1-2 sekundzie jeszcze "oddać" po kierownicy. Upuściłem na próbę do 4 bar no i oczywiście ugina się troszkę łatwiej, ale i tak czuć lekkie uskoki. Co to może być? Edytowane 23 Marca 2019 przez Miner Cytuj
Miner Napisano 24 Marca 2019 Autor Napisano 24 Marca 2019 Nie wiem, to wszystko było w serwisie. Ale dzisiaj spuściłem z niego powietrze całkiem żeby osiadł, poruszałem lekko góra-dół, napompowałem z powrotem i póki co jest okej Nie wiem co mu się stało... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi