leoniaczek Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Witam, czy ktoś wie gdzie mogę kupić podkładkę pod rower jak na zdjęciu ? Jest prawdopodobnie wykonana z aluminium. Tutaj jest pokazana na podłodze, ja potrzebuje czegoś takiego na ścianę, ponieważ będę chciał powiesić rower na uchwycie ściennym i żeby kołami nie brudzić ściany, w tym miejscu chciałbym przywiesić coś takiego. Szukałem w OBI, Castoramie itp. ale są tylko podobne maty do czegoś takiego, najczęściej pod panele podłogowe. Generalnie podłogi w windach są wykonane z podobnego materiału i tworzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Kup sobie kawałek wykładziny PVC i powieś na ścianie https://www.obi.pl/podlogi/wykladziny-podlogowe-pcv/c/1544 Jeżeli chcesz matę pokrytą aluminium to szukaj "ekran zagrzejnikowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.