bahamut24 Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Witam, Kupiłem rekawiczki na rower jednak nie mozna telefonu obsluzyc , czy ktos probowal wszywac nić przewodzącą? Kosztuje kilka zł i ponoć działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Jaki telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrVoodoo Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Ustawienia > Wyświetlacz > Tryb rękawiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 21 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 28 minut temu, MrVoodoo napisał: Ustawienia > Wyświetlacz > Tryb rękawiczek Brawo szerloku ! Teraz czekam na kolejny brzebłysk geniuszu bo s7 nie ma tego trybu. Gdyby był nie byłoby tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 No to kiepsko :/ w S8/S9 ponownie dodali opcje "czułość dotyku" To chyba rzeczywiście zostaje tylko nić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 U mnie jak rekawiczki sa subtelnie wilgotne na czubku to da sie obslugiwac. Faktycznie czasem trzeba przejechac po ekrane 2-3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Moje maja taki gumowy sh*t, rzeczywiscie jak sa mokre to dziala ale nie bede lizac rekawiczek albo pluc na ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Zdarzalo mi sie odblokowac fon nosem.... Co prawda przy ludziach wygladasz jak debil chcac wlaczyc aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi