Amedicjus Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Witam, zastanawiam się jaki bagażnik i adaptery zastosować, żeby móc korzystać z sakw rowerowych crosso dry big przy kross Lea 7. W związku z czym mam do Was pytania. 1. Czy adapter crosso C ( zdjęcie poniżej ) będzie odpowiedni do górnego mocowania bagażnika przy ramie w kross lea 7? 2. Jakiej firmy bagażnik/model wybrać aby dał się zamocować na tej ramie, jednocześnie nie kosztował majątek i współpracował z mocowaniem na hak sakw crosso dry big? 3. Czy potrzebuję adapterów na dół do hamulca tarczowego takich jak na zdjęciu poniżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olesz Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 ad1. Tak jeździłem z takim adapterem parę lat i było ok. ad2. Najlepiej pod sakwy crosso bagażnik crosso, chociaż są jeszcze jakieś inne, które pasuję. ad3. Mam v braki, ale ze zdjęć wynika, że raczej bez adapterów się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.