jastu Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Witam mam pompkę stacjonarną (chyba) beto 137 nie mam zastrzeżeń do samego jej działania, ale zapinanie końcówki na wentylu to przeprawa chciałbym wymienić ta końcówkę na inną, może nakręcaną, może zaciskaną - ważne, żeby była inna obecnie zapinanie końcówki na wentyl wymaga tyle siły, że jako jedyny z domowników potrafię to zrobić (z bólem palców) polecacie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Mam taką w swojej pompce: https://www.decathlon.pl/uniwersalna-gowica-do-pompki-rowerowej-id_4413670.html I jest ok. Ale widzę że twoja pompka nie był najtańsza. Możesz ją jakoś rozkręcić? Ewentualnie spróbuj nasmarować na dźwigni i gumki w środku jakimś łagodnym smarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.