HelpMi Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Pomocy mam problem z przerzutkami shimano nie wiem jaki model po prostu wskaźnik nie pokazuje mi biegu , przednia przerzutka nie przeskakuje jak zmieniam a tylnia tylko 2 biegi działają a reszta przelatuje tak charczy. PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC ROWER W SOBOTĘ IDZIE NA SPRZEDAŻ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Tylna* A piękny Pan wie chyba, że za wróżby na szybko to ekstra moneta się należy cygance? Linki luźno pracują? Przerzutki bez linek ruszają się w pełnym zakresie? Jak tak to szable w dłoń i regulujemy od zera. Filmów o tym jest całe wiaderko na YT. Zapraszamy i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HelpMi Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dzięki seraph. Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.