kashier Napisano 19 Marca 2019 Napisano 19 Marca 2019 Cześć,Do sprzedania posiadam mój rower Merida Big Nine Limited 2018. Sprzęt kupiłem w marcu 2018 roku i przejechałem nim około 1000 km. Można to sprawdzić na mojej stravie. Rower w rozmiarze 19'. Odpowiedni dla osób między 174- 184 cm. Obie osie sztywne- nie ma mowy o pracy bocznej nawet podczas mocnego pałowania.Rower na ten sezon otrzymał nową kasetę (nie używana, dzisiaj rano założona) SLX 11-46. Kupiłem również obręcz DT Swiss x392. Zębatka zmieniona na owalną absoluteblack 34T.W zestawie są pedały SPD shimano m520.Rower stoi na oponach Maxxis ikon. Jeżeli ktoś chcę, mogę je zamienić na CST Patrol albo na CST Rabbit. Jedne i drugie nówki. Rower zabezpieczyłem folią na dolnej rurze oraz na górnej w miejcu, gdzie łapałem za ramę bagażnikiem samochodowym. Dodatkowo główka ramy również ma folię, żeby pancerze nie ścierały lakieru.Na jednym zdjęciu widać małe ubicie tylnych widełek- rower wywrócił mi się podczas mycia pod domem. Sprzęt po modernizacji waży 11.6 kg. Poniżej charakterystyka:RAMA ALU / Big 9 Lite BC-single boost PFKOLOR SILK TITAN (BLACK)WIDELEC Manitou Machete Comp 29, sk.100mm, oś 15x100 taper, blokada skokuPRZEŁOŻENIA 11PRZERZUTKA TYŁ Shimano SLX ShadowMANETKA TYŁ Shimano SLX SL-M7000MECHANIZM KORBOWY Shimano SLX M7000 34 absoluteblack ovalKASETA SLX 11-46HAMULEC PRZÓD Shimano M315 HAMULEC TYŁ Shimano M315 https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-merida-big-nine-limited-2018-gwarancja-CID767-IDz7ihP.html KONTAKT TYLKO TELEFONICZNY 668 372 499. Serdecznie pozdrawiam Dawid
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.