eryk_wiking Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Czy od uprania tych gatek w pralce na ręcznym praniu mogła się zdeformować wkładka ? Zawsze były prane ręcznie, a ostatnio nie dopatrzyłem i teraz jest kłopot. Da się to jakoś uratować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 program "pranie ręczne" niewiele mówi - może była za wysoka temp., albo zbyt duże obroty przy odwirowaniu, choć u mnie takie majtki przeżyły kilka razy 600rpm napisz dokładnie jak to wygląda - jak rozłożysz majtki to materiał w kroku powichrowany, czy pokrywa się z wkładką, a może wkładka sie rozciągnęła ? ogólnie, ja bym spróbował namoczyć i potem rozłożyć na ręczniku, żeby tak wyschły - jak to nic nie da to chyba już po gatkach jakbyś chciał kupować nowe, to może pomyśl nad spodenkami bez szelek Biemme z wkładką FxPro (ich cena jest zbliżona do tych gatek Accent'a) - jak założysz takie na 4 litery, to zobaczysz co to jest "prawdziwa" wkładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk_wiking Napisano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Pralka była ustawiona na 30* a wirowanie na 700. Jak sie weźmie gatki do ręki i rozłoży to wkładka wygląda naormalnie, żadnych zbryleń materiału itp. Tylko teraz jakby sie utwardziła czy coś. Upiore to dwa razy ręcznie i jak nie pomoże to trudno. I chyba kupie te co ty radzisz bo o ile dobrze sie orientuje to Biemme są używane przez zawodowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.