malinart Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 Witam wszystkich, od razu chciałabym zaznaczyć, że w tematach rowerowych jestem zupełnie zielona . Liczę więc na wasze doświadczenie i pomoc. Zamierzam kupić rower trekkingowy, będzie mi służył do jazdy zarówno po mieście, jak i na dalsze wycieczki po normalnym terenie (asfalt, czasem jakaś szosa albo przez las). Czasem będzie też ze mną podróżować dziecko w foteliku. Zależy mi na tym żeby nie był to bardzo ciężki rower, bo będę musiała go znosić i wnosić na 1 piętro w bloku. Zakres cenowy to 1 - 1.5k. Modele jakie brałam do tej pory pod uwagę to Kross trans 1, 2 lub 3 oraz Romet Gazela. Warte uwagi, czy może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj
Pablo59 Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Jeśli gazela to od 4.0 wzwyż - zresztą o trekkinga za 1500 co tydzień się ktoś pyta wystarczy przejrzeć ostatnie tematy z zakresu cenowego jaki przewidujesz, nawet jak się jest zupełnie zielonym .... Edytowane 18 Marca 2019 przez Pablo59 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi