malinart Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Witam wszystkich, od razu chciałabym zaznaczyć, że w tematach rowerowych jestem zupełnie zielona . Liczę więc na wasze doświadczenie i pomoc. Zamierzam kupić rower trekkingowy, będzie mi służył do jazdy zarówno po mieście, jak i na dalsze wycieczki po normalnym terenie (asfalt, czasem jakaś szosa albo przez las). Czasem będzie też ze mną podróżować dziecko w foteliku. Zależy mi na tym żeby nie był to bardzo ciężki rower, bo będę musiała go znosić i wnosić na 1 piętro w bloku. Zakres cenowy to 1 - 1.5k. Modele jakie brałam do tej pory pod uwagę to Kross trans 1, 2 lub 3 oraz Romet Gazela. Warte uwagi, czy może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Jeśli gazela to od 4.0 wzwyż - zresztą o trekkinga za 1500 co tydzień się ktoś pyta wystarczy przejrzeć ostatnie tematy z zakresu cenowego jaki przewidujesz, nawet jak się jest zupełnie zielonym .... Edytowane 18 Marca 2019 przez Pablo59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi