Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Hej, Szukam osoby pracującej na tokarce do wykonania mini zlecenia Chodzi o skrócenie stalowej tulejki piasty z 6 mm do 4 mm. Czy jest na forum ktoś kto byłby w stanie coś takiego wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Marca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Biorąc pod uwagę symboliczny zakres usługi, dodaj w temacie "z Warszawy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Raczej myślałem o wysyłce tulejki Pocztą Oczywiście pokrywam wszystkie koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Na forum toczy ACTIVIA kiedyś robiłem tulejke u niego. Aczkolwiek szybciej i taniej będzie jak lokalnie podejdziesz do jakiegoś ślusarza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Wiem, zorientuję się w okolicy, ale lepiej mieć alternatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Taka pierde, to zrobie recznie w 30 minut z dokladnoscia do 0.1mm. Z drugiej strony patrzac.., mieszkajac w bloku, brak narzedzi, imadla. Edytowane 18 Marca 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Obawiam się że ścięcie 2mm tak twardej stali w sposób estetyczny i dokładny, może być dość ciężkie przy ręcznych metodach Imadło, narzędzia itd są. Próbowałem już z aluminium i taka praca to jest droga przez mękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Z utwardzanej stali za pomoca katowki robilem to nieraz w pracy. Suwmiarka rysniecie po obwodzie, zgrubne obciecie z naddatkiem a potem delikatne szlifowanie z kontrola suwmiarka wymiaru. Fakt, trzeba miec wprawna reke i cerpliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRIS00 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Jeżeli nie znajdziesz na miejcu, to mogę Ci ją splanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Ok, w razie czego będę się odzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi