kalcytek Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Cześć, Poszukuje rękawiczek rowerowych z długimi placami. Moje wymagania to: - wewnętrzna część z wkładkami żelowymi - wytrzymałe - zewnętrzna część przewiana ( żeby ręka w lecie się za bardzo nie pociła) - sprawdzone w boju Jest mnóstwo rożnych modeli, wiec i dylemat jest ogromy. Czekam na pomocne komentarze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Może coś takiego: https://www.centrumrowerowe.pl/rekawiczki-dlugie-endura-hummvee-plus-ii-pd18004/?v_Id=124030 Jedynie w bardzo ciepłe dni dłoń mi się trochę spoci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalcytek Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Jak się spisują, chodzi o trwałość. Długo uzytkujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Mam je drugi sezon. Tylko trochę zeszły na palcu silikonowe wstawki do obsługi telefonu - chociaż to jest może bardziej spowodowane upadkiem na asfalcie tzw "szlif". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalcytek Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dzięki za pomoc, chyba spróbuję na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 zdecydowanie polecam - GripGrab SuperGel XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.