Barts Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Witam, wylicytowałem bazę pod pierwszy projekt single speeda. Posiada ktoś wiedze i jest w stanie rozpoznać co to jest za rama z jakiego roweru pochodzi? Rama jest w drodze do mnie także nie jestem w stanie podać nr ramy ani dodatkowych zdjęć. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 wygląda na jakiś treking stary - zmierz rozstaw tylnych widełek - zobacz pod spodem mufę suportu / zrób zdjęcie - niektórzy producenci robili charakterystyczne wzorki , można po tym coś rozpoznać (chociaż to raczej przy ramach szosowych) - to rozmiar 56-58 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barts Napisano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Jak ja dostanę to dokładnie pomierzę i zrobię zdjęcie spodu a co do rozmiaru mam jedynie rozmiar w calach: 22" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 czyli rozmiar 56 ( 22 * 2,54 = 55,88cm ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Może to złudzenie optyczne, co jest standardem przy takich zdjęciach, ale sprawdź też czy widelec nie jest cofnięty, bo zdjęcie nr 3 wygląda jakby coś lekko było nie tak. Sporo razy widziałem już zdjęcia takich starych ram, gdzie widelec jest pochylony w stronę suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barts Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Sprawdzę widelec jak ja dostane :) Napisałem do sprzedającego, otrzymalem odpowiedz "Niestety ciężko stwierdzić co to za rama bo nic na niej nie widać Możemy przyjąć, że od Peugeota.." Aczkolwiek wydaje mi się to raczej słabym tropem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.