SKYLEX Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Witam zakładałem już podobny temat ale nikt mi nie odpisał. Amortyzator jest prawdopodobnie z 2010 r. Problemem jest z ruszającą się regulacją rebound i volume adjust, podczas lekkiego uciskania amortyzatora słychać "pukanie" najbardziej słychać gdy jedzie się po kamieniach i w dodatku lekko cieknie olej z góry. Wymieniłem oring i przez chwile problem zniknął. W czym może tkwić problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKYLEX Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Ma ktoś szczegółowy schemat tych wideł ? wraz z oringami segerami itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKYLEX Napisano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Witam problem został rozwiązany wystarczyło dać dwie cienkie podkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi