Gość Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Hej, Kupię tulejkę dystansową tylnej piasty o wymiarach podanych poniżej: Średnica wewnętrzna: 10 mm Średnica zewnętrzna: 17 mm Grubość: 4 mm Byłoby idealnie gdyby ktoś z Was miał taką. Najbardziej zależy mi za grubości 4mm, średnica zewnętrzna najlepiej 17 mm lub 15 mm. Ewentualnie mogę kupić o średnicy zewnętrznej 17 mm ale nieco większej grubości, może uda się ją stoczyć. Temat jest otwarty, jeżeli ktoś z Was ma starą piastę lub tulejki luzem, poproszę informację z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Mogę poratować dwoma podkładkami 17x10, suma grubości 4,5mm. Po ściśnięciu może będzie 4,3-4,4mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi