Marcos60 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Witam. Poszukuję (1lub2) partnerów (partnerki) na wyprawę rowerową na Bałkany (lipiec-sierpień) br. Noclegi głownie w namiocie lub campingach. Posiłki w tanich barach i we własnym zakresie. Chcę przejechać Węgry, Serbię, Bośnię i Hercegowinę, ukochaną Macedonię, część Chorwacji, Albanię. Bałkany znam nieżle ale z samochodu. Pora na realizację marzeń i wyprawę po wielką przygodę. Szczegóły do ustalenia. jestem bardzo elastyczny. Kocham ludzi pozytywnie zakręconych. Na pewno nie będziemy się nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Oj, Albania jest niebezpieczna na szlajanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos60 Napisano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Spędziłem tam super miesiąc i absolutnie nie podzielam Twojej opinii. Sorry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) Buhahahahaha...Albania niebezpieczna https://rowerowanie.pl/readarticle.php?article_id=690 https://rowerowanie.pl/readarticle.php?article_id=691 Krótka, ale chyba wyprawa życia mi wtedy wyszła. Edytowane 16 Marca 2019 przez lewocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Pytam tylko, bo znajomemu niedaleko Tirany w samo południe ( okolice po śniadaniu ) na głównej ulicy obili twarz i buchnęli auto ze wszystkim w środku. 2 albo 3 wakacje temu, nie pamiętam. Potem na Policji dowiedział się,że następnym razem proponują nie nosić kluczyków w ręce i nie pykać pilotem od autoalarmu bo prowokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Ja też byłem świadkiem podobnej akcji w Wiedniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 wszędzie moze przytrafić się taka "przygoda" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi