VIP156 Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Witam. Planuję zakupić nowy zacisk shimano slx m7000 oraz przewód SM-BH90-SB. Z tego co widzę do przewodu dodawana jest długa śruba. Stąd moje pytanie, czy będzie ona pasować? Wiem,że jest również krótka, stąd niepewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 BH90-SB jest dedykowanym setem. Zacisk+przewód wyjdzie prawie tyle co cały hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP156 Napisano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Tak wiem, że wyjdzie prawie tyle co cały hamulec, jednak mam obecnie klamkę zee m640 która leży i się kurzy a mój hamulec z tylu jest już w opłakanym stanie więc pora coś zlepić. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Możesz zaszaleć kupując zacisk br-mt520, jest na prosty przewód (może już taki kabel masz to wyjdzie cenowo podobnie do poprzednich rozważań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi