abdesign Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Się gdzieś posiał. ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 No ładne cacko! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Separatysta Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Można tez użyć starego łańcucha i klucza francuza lub szczypiec morsea. Po co komu jakieś baciki , chyba że mechanikowi co odkręca dziennie kilka kaset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Separatysta Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Nie mogłem edytować.. Ja mam takie narzędzie, tzw szczypce morsea.Niezbędne wielozadaniowe narzędzie.Oczywiście nie polecam użyć nowego łańcucha, bo się może powyginać. Ale jak na razie kilkanaście kaset tym odkręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 8 Września 2019 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 (edytowane) Łańcuch i stara korba. Stanąć w rozkroku, koło oprzeć o nogi tak aby lewa strona piasty była niemalże między nogami. Trzymając lewą ręką korbę przyłożyć ją do kasety, owinąć łańcuchem korbę i kasetę, w prawej ręce klucz do piasty. Obiema rękoma pchać w dół. Najlepiej sprawdzają się korby trzyrzędowe. Edytowane 8 Września 2019 przez inforobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi