wkg Napisano 22 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 38 minut temu, MtK napisał: No i kupiłem najdroższy model... Ten szajs się dziurawi od patrzenia. Kupiłeś LiteSkeen czy Snake Skeen ? Teraz, TheJW napisał: CST Jack Rabbit II Pro EPS lub coś od Vittorii kup i zapomnij o problemie. https://allegro.pl/oferta/opona-cst-jack-rabbit-29x2-25-eps-zwijana-tubless-9014439659 Kupiłeś taką ? Ja wziąłem Mezcala ale ciężki jest, 700g :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 @wkg nie, to jest poprzednia wersja. Ja mam CST Jack Rabbit II Pro EPS (ufff), model TR-CS515. Kupiłem ją w marcu za 129 zł, teraz widzę wszędzie za 150 i więcej. Jak chcesz jeszcze lżej, jest wersja SF. https://allegro.pl/oferta/opona-29-cst-jack-rabbit-ii-pro-eps-29x2-25-9126073842 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 A czym one się różnią i która lepsza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Różnią się bieżnikiem, trochę go zmodyfikowali. Chyba na polskiej stronie CST są opisane różnice. A która lepsza...? Biorąc pod uwagę modyfikacje - pewnie nowsza. Ale jak jest w praktyce, to musiałby się wypowiedzieć ktoś, kto używał obydwu. To moja pierwsza opona tego producenta, więc nawet do innych modeli nie mam porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 22 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 47 minut temu, wkg napisał: Kupiłeś LiteSkeen czy Snake Skeen ? Zgadnij... Oczywiście że SS... To jest jakiś dramat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Wstąp do mojej małej sekty, kup Mezcale G+ TNT. Zyskasz na trakcji, stracisz na wadze, za to pancerność masz gwarantowaną. XKingi też mam (RaceSport), ale po pierwsze ich się raczej nie zaleje, po drugie są znacznie węższe (2.2) niż Vittoria (2.25). Ich zaleta to malutka masa, przez co bardzo szybko się rozpędzałem. Mówię Ci, Mezcal, Mezcal, Mezcal <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Mój ostatni Mezcal i to ten lżejszy 700g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Mam nowego RaRa i nie narzekam. Zero problemów. Przejechane jakieś 3 kkm. Niedługo idzie do wymiany, bo już kiepsko trzyma na podjazdach (strasznie się ślizga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.