mowglie Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Witam, mam pytanie czy macie namiary na jakąś firmę/szwalnię która jest w stanie uszyć spodnie rowerowe na miarę (kumpel jest dość duży, a chciałby mieć spodnie z wkładka i szelkami :-)). Niestety sprawa się rozgrywa o jedną/dwie pary zimowych/wiosennych/letnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 A sprawdził już to co jest dostepne w sklepach ? niektóre marki jak np Cube maja dosc duze gacie w ofercie, miałem od nich jakies zimowe spodnie XXL i były na mnie (190cm/92klg) zdecydowanie za wielkie ( i nie chodzi tu o długość), a mieli jeszce XXXL - rozmiar pewnie na ludzi którzy jezdza na wzmacnianych ramach i kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglie Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Niestety sprawdził, jest naprawdę "duży" ma zawsze problem zarówno z rzeczami narciarskimi jak i rowerowymi :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Tutaj masz link do firmy ( mam ich ciuchy -1 LIGA) : https://martombike.com tutaj cennik ich usług ( nie ma problemu zamówić nawet jedną sztukę odzieży na wymiar) : https://martombike.com/wp-content/uploads/2019/03/cennik-kolarstwo-i-triathlon-2019-z-okladka-marzec.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 BCM Novatex ma też w "standardzie" duże rozmiary. Z tego co wiem, szyją też na wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Możesz też zapytać w firmie Berkner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 bcm noatex robi na wymiar , cena do zamówienia wyższa o 15% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.