Gość Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Hej, W internecie znalazłem zdjęcie owijki która bardzo mi się podoba, główne ze względu na ładną fakturę i "przejście" bez schodków pomiędzy kolejnymi owinięciami. Oczywiście nie oczekuję że ktoś poda konkretny model, ale ktoś z Was ma mniej więcej pomysł czego powinienem szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Cienkiej owijki bez silikonowego paska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Zapomniałeś napisać na tyle cienkiej, że trzeba ją nawinąc na jakies gel bar'y, albo inna owijke ;-) Taka owijeczka cienizna to do rowerów chyba torowych No chyba że masz taki rower do patrzenia. to wtedy super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Zapytaj się Szajbajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 To jego rower? Coś mi się kojarzyło że ujęcie wygląda jakoś znajomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Tak mi się wydaje że to klatka z filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 I dobrze ci się wydaje: www.youtube.com/watch?v=bylqvh_qoTo -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.