Ilia Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Cześć. Może się już ktoś spotkał z takim problemem. Gdy jeżdżę w terenie, po dołach i td. przy mocniejszych wstrząsach przełączają mi się tryby w latarce. Kiedyś przy tej samej jeździe latarka przełączała się w najniższy tryb i zaczynała migać sygnalizując rozładowanie akumulatora przy pierwszym mocniejszym wstrząsie. Zauważyłem wtedy, że akumulator w obudowie ma trochę luzu. Owinąłem go karteczką by do obudowy wchodził z lekkim oporem i nie latał. Teraz jak jadę latarka nie gaśnie za to zmieniają się tryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Napisz na światełkach, tam będą najlepiej wiedzieli, o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Sprężynka lekko siadła. Albo ją rozciągnij albo przedłuż poprzez położenie na jej końcu obfitej kropli cyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Dokręć także podstawkę diody i wyłącznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Dzięki za tyle wskazówek. Guzik był lekko niedokręcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.