PinguinDelToro Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Witam, mam lampke na dynamo BM IQ Cyo zamontowana na kierownicy, ale nie jestem zadowolony z promienia ktory rzuca. Kierownica to zdecydowanie za wysoka pozycja jak na ta lampke i swiatlo za bardzo sie rozprasza, a wiec poszukuje uchwytu pod rure sterowa. Na zagranicznej stronie znalazlem cos takiego, ale 80 zeta to jednak troche drogo, moze poradzicie jakas alternatywe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Przecież to jest gwiazdka, śruba i kawałek wygiętej blachy. Jakiej alternatywy tu szukać? Do zrobienia mając podstawowe narzędzia. A z imadłem to już w ogóle banał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinguinDelToro Napisano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Tak, moge skrecic dwa katowniki i bede mial cos o tym samym zastosowaniu, ale kazdy chce miec ladny i wypolerowany na cacy rower a nie rodem z Mad Max. Za taka blaszke jak powyzej skusilbym sie zaplacic 20 zlocziszy... Nie kazdy ma narzedzia, nawet te podstawowe; np wynajmujac maly pokoj juz cokolwiek trudno pomiescic a dostep do warsztatu mam jak zjade na wies do rodziny co drugi weekend. Po ofercie jaka istnieje na tego typu adaptery chyba jednak bede zmuszony skrecic go sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.