PinguinDelToro Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Posiadam amortyzator NRX S rlr i chcialem zamontowac blotnik, ale zadna sruba na wywiert w polce nie pasuje, probowalem 5 i 5,5 obie za male a m6 zdecydowanie za duza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Widocznie lakierem zalane. Gwintownik M6 i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinguinDelToro Napisano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Panie, ja nie mam takich narzedzi ale na czas zadzialala wyobraznia i wbilem kolek rozporowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Narzędzi mieć nie musisz. Także jak nie miałem podstawowego gwintownika to podeszłem do zwykłego serwisu samochodowego i przegwintowali mi za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Zalane gwinty można oczyścić śrubą. Wystarczy trochę cierpliwości żeby gwint równo załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Tylko musi być to mocna śruba, a nie jakiś wynalazek 5.8 który "zatrze" się w gwincie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi