Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chcialbym kupic 2 rower do dh/ ciężkiego enduro, wymagania: Nowy, do 6300 zl , przynajmniej 160 mm full , myślałem nad author ninja fr 2018 , słyszałem ze ramy pekaja wiec chcialbym zaczerpnąć waszej opini , albo dartmoor blackbird intro 2019 który bedzie lepszy? ( nie oszczedzam roweru , musi wytrzymać skoki po 15 m korzenie skaly itd)

Napisano
31 minut temu, Kacper2003 napisał:

skoki po 15 m

Z czystej ciekawości, bo lubię takie wyczyny. Masz gdzieś opublikowane 10-15 metrowe skoki na rowerze ?

Napisano

Niestety nie nagrywam z powodu braku kamerki a przeważnie na trasy jeżdżę sam ( z mojej miejscowości tylko ja sie interesuje dh) wiem ze to niebezpieczne no ale takie życie. 

Napisano

https://youtu.be/noywlUYShVA?t=156

Tu masz mierzenie hopy prawie 15-metrowej z toru w Rotorua, i Ryan Nyquist - legenda BMX i slopestylu, 30 lat w biznesie, mówi że to największa hopa jaką kiedykolwiek skakał :), więc takie życie...

Co do roweru: ten ninja wygląda jak rower z 2006, waży jak rower FR z 2006 i ma nawet osprzęt z 2006. Blackbird do takiego tyrania jak najbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...