Katrina Napisano 10 Marca 2019 Napisano 10 Marca 2019 Cześć Jak co roku Fundacja Randonneurs Polska organizuje serię Brevetów i I z nich to już 6 kwietnia 2019 roku - sobota, 8:00. Link:https://www.brevety.pl/event/7 Kilometrów dokładnie jest coś koło 210, pagórkow i góreczek też kilka więc powinno być interesująco i ciekawie Na trasie są 3 punkty kontrolne, z czego pośrodku trasy Duzy Punkt kOntrolny na którym można będzie znaleźć prowiant i picie. Zapraszamy
Katrina Napisano 28 Marca 2019 Autor Napisano 28 Marca 2019 Go up! Brevet już za tydzień! Czy wszyscy się zapisali? Zapraszamy do zapisów i udziału:https://www.brevety.pl/event/7
madz.madzik Napisano 2 Sierpnia 2019 Napisano 2 Sierpnia 2019 A jak można się zapisać? Od kilku tygodni obserwuję stronę i przycisk "zapisz się" jest wciąż nieaktywny.
arek_wro Napisano 4 Sierpnia 2019 Napisano 4 Sierpnia 2019 To raczej normalne, że nie możesz zapisać się na wyścig, który odbył się 4 miesiące temu
madz.madzik Napisano 6 Sierpnia 2019 Napisano 6 Sierpnia 2019 Tak, z opóźnieniem zauważyłam, że ten post dotyczył innego wyścigu. Niemniej:
hulk14 Napisano 6 Sierpnia 2019 Napisano 6 Sierpnia 2019 Był ktoś? Jak wygląda taki maraton? Dostaje się jakiś nadajnik gps który kontroluje gdzie jest rowerzysta? Co z trasą? Samemu trzeba sobie ustawić nawigację są jakieś znaki na trasie?
chopmaz Napisano 8 Sierpnia 2019 Napisano 8 Sierpnia 2019 Jeszcze nie byłem, zapisałem się na wrzesień. Trasa to drogi publiczne, więc raczej żadnych znaków (prócz drogowych) nie ma.Plik gpx wystarczy wrzucić np. do Osmanda lub Locusa i gotowe. Po drodze jest kilka punktów, które trzeba zaliczyć.
madz.madzik Napisano 26 Sierpnia 2019 Napisano 26 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 12:23, hulk14 napisał: Był ktoś? Jak wygląda taki maraton? Dostaje się jakiś nadajnik gps który kontroluje gdzie jest rowerzysta? Co z trasą? Samemu trzeba sobie ustawić nawigację są jakieś znaki na trasie? Ja się wybieram i będzie to pierwszy taki maraton w mojej karierze. Zobaczę Cię na trasie?
hulk14 Napisano 29 Sierpnia 2019 Napisano 29 Sierpnia 2019 W dniu 26.08.2019 o 12:37, madz.madzik napisał: Ja się wybieram i będzie to pierwszy taki maraton w mojej karierze. Zobaczę Cię na trasie? Jeszcze nie wiem, od dwóch miesięcy nie jeździłem praktycznie na swoim szutrowcu ze względu na rozwalone koła, jeżeli będę brał udział to na nim właśnie. Jutro być może dostanę nowe koła, poskładam wszystko, pojeżdżę i zobaczę w jakiej formie jestem. Ostateczna decyzja pewnie nastąpi dopiero tuż przed końcowym terminem zapisów.
chopmaz Napisano 29 Sierpnia 2019 Napisano 29 Sierpnia 2019 U mnie z kolei przez kilka problemów zdrowotnych straciłem trochę sezonu, więc forma taka sobie. Ale i tak chcę wystartować, zobaczyć jak to wszystko wygląda. Wynik pewnie będę miał słaby w porównaniu do innych, ale nie w tym celu jadę.
chopmaz Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Pierwszy raz byłem na takiej imprezie i bardzo mi się podobało. Był ktoś jeszcze z Was?
madz.madzik Napisano 3 Października 2019 Napisano 3 Października 2019 Tak, też byłam pierwszy raz. Ciekawe doświadczenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.