Duchus Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Witam, posiadam rower (proszę bez hejtu) Btwin Rockrider 520s i chciałbym w nim zmienić amortyzator. Problem jest w tym że znalazłem okazję z amortyzatorem ze sterówką tapered. Czy będzie pasowała do ramy po wymianie sterów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 To musisz sprawdzić sam, czy rura zmieści się w główce ramy. Potem musiałbyś kupić odpowiednie stery, które pozwolą na montaż sterówki Tapered w ramie 1 i 1/8. Ogólnie rzecz ujmując, loteria, może się zmieści, może nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Wywal stare stery i zmierz ile ma średnicy wewnętrznej sterówka. Są stery by przejść na Taper. Sam tak robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Da się to zrobić. Napisz do mojego kolegi https://www.youtube.com/channel/UC9MzFhAkfUWyKbdOHKSnYgQ On montował Rebe Tapered też do B'Twina i jakieś tam stery dał. Instagrama też ma to możesz tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.