szariczek007 Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Gdzie najtaniej kupić convoy s2+xm-l2 t6 4c z ładowarką,akumulatorem i uchwytem na kierownice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Najtaniej w Chinach. Tylko musisz dobierać sobie wszystko. Jak chcesz w kraju to : Daj ogłoszenie w dziale i czekaj na kontakt https://www.swiatelka.pl/viewforum.php?f=37 Ewentualnie poszukaj u sprzedających https://www.swiatelka.pl/index.php?c=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Latarkę to najtaniej na Aliexpress - ale uważaj na "lewą" elektronikę w opakowaniu s2+ Jak chcesz w miarę pewnie i tanio to sporadycznie na dresslily.com są po 8-10 usd z kodem, na banggood.com można też w okolicach 8-12 usd kupić, podobnie na gearbest.com. Akumulatorki tanie a dobre to zdecydowanie ( moja opinia ) w tej chwili królują LiitoKala z ich sklepu na aliexpress ( 2 sztuki za ok. 6 usd ). Ładowarkę też od nich polecam. Uchwyt zależy jaki bo można trafić sensowny na Aliexpress, a można i kupić i się wkurzać, że nie trzyma... Musisz poszukać co polecają do s2+ ( ja używam jakiegoś plastika z ali za 1 usd i mi odpowiada ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 https://allegro.pl/oferta/latarka-convoy-s2-t6-4c-2-ogniwa-uchwyt-ladowarka-7633103490?snapshot=MjAxOC0xMS0wOVQwODo1OToxOC4xMDdaO2J1eWVyO2UyMTM5ZTJlZGZhZDM5MjIwYTYxNmU4NmU5NzQwZjI4OTVkZWFjZTNhNzgzZTNlZjA0OTc0Y2MzNjkyMjlkYzY%3D Ja kupiłem z tego ogłoszenia i jestem zadowolony. Uchwyt jest dosyć dobry, skaczę z latarką na kierownicy i nie przesuwa się. Nic nie pisałeś o kolimatorze. Myślę, jak raz założysz to więcej nie zdejmiesz. Ja kupiłem dwa Conwoye. Jednego z kolimatorem na kierę, a drugiego na kask jako ,,długie''. Akumulatorki najlepiej poszukaj Panasonic, Lg albo coś równie znanego. Owszem są najdroższe ale też mają największą pojemność i najwięcej cykli ładowania. Te z tej aukcji też są spoko, trzymają tyle co powinny. Jedynie ta ładowarka trochę odstaje jakościowo, czuć,że to chiński plastik, a nie jakiś hamerykański, ale do lasu jej nie zabieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 LiitoKala to niebrandowany Samsung A tej "ładowarki" z ogło na minutę nie zostawiłbym bez dozoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 U mnie z pół roku działa bez problemu i jej nie pilnuję. Chodziło mi o to, że to nie jest produkt wysokich lotów tylko ładowarka jak ładowarka. Taki produkt dla przeciętnego Janusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 @Ilia Ale ta ładowarka to naprawdę badziew. I nie piszę tego po złości. To już lepiej prowizorkę na TP4056 zbudować. O niebo pewniejsza. Teraz, Janu_sz napisał: LiitoKala to niebrandowany Samsung Albo Panasonic, ewentualnie LG. Zależy jaki model ogniwa. Co do dresslily.com to ja osobiście nie polecam. Nigdy nic nie dotarło. Lepiej sprawdzony Gearbest czy Banggood. Opcjonalnie Ali jak było wspomniane, a tam przy zakupie od Simona można ubić 15% zniżki na moje hasło. Jeżeli faktycznie padnie na Chiny, i będzie to pierwszy zakup, polecam dołożyć kilka złotych i brać rejestr, pewność że dojdzie. Wyjątek to oficjalny sklep Convoy na Ali, on tylko rejestrem wysyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Teraz, Ilia napisał: U mnie z pół roku działa bez problemu i jej nie pilnuję. Chodziło mi o to, że to nie jest produkt wysokich lotów tylko ładowarka jak ładowarka. Taki produkt dla przeciętnego Janusza Tą ładowarką to możesz spalić chałupę. Wyrzuć to w kosz jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Najtaniej? Obecnie chyba tutaj:https://www.banggood.com/Convoy-S2-Aluminum-Alloy-2-7135x8-LED-Flashlight-p-954829.html?ID=511610&cur_warehouse=CN z kodem: SCS2A cena spada do bardzo przyzwoitej bo poniżej 40 zł. Jednak zastanów się czy warto iść w T6-4C. Po testach uważam, że najbardziej optymalną barwą na rower jest T6-3B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 @Jarajek Niedostępne już ani T6-4C, ani T6-3B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 W takim razie dla zainteresowanych pozostaje ustawić powiadomienie na pepperze i cierpliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Convoy S2+ 7135 * 8 Driver L2 U2 T6 1100LM 3 / 5Modes Super Bright EDC Floodlight Flashlight https://banggood.app.link/QEAHtVXC6U 13,69$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Cena bez szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.