Reks Napisano 8 Marca 2019 Napisano 8 Marca 2019 Witam, chce kupić stojak i za 40euro mogę nabyć taki: https://www.aosom.pl/ogrod-budownictwo/homcom-stojak-rowerowy-serwisowy-30-kg.html Czy ktoś używa tego modelu i czy jest sens szukać jakiegoś odpowiednika (tańszy droższy) Zaznaczę że pasuje mi w nim rozstaw łap ponieważ chce go ustawić przy samej ścianie.
Gość Napisano 8 Marca 2019 Napisano 8 Marca 2019 Stojak jak stojak, w tym przedziale cenowym praktycznie niczym się nie różnią. Czasami można upolować podobny w Lidlu.
Reks Napisano 8 Marca 2019 Autor Napisano 8 Marca 2019 Chyba ten z Lidla ma 4 stopki A z braku miejsca stopki równolegle do podłogi będą lepsze.
Gość Napisano 8 Marca 2019 Napisano 8 Marca 2019 Rzeczywiście, mój błąd. Ja mam bardzo podobny do tego z Twojego linku. Kupiłem go kiedyś w Decathlon za 200 zł. Używam go już 3 lata i właściwie nic mu nie dolega. Także jeżeli nie znajdziesz nic innego, to ja bym brał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.