Reks Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Witam, chce kupić stojak i za 40euro mogę nabyć taki: https://www.aosom.pl/ogrod-budownictwo/homcom-stojak-rowerowy-serwisowy-30-kg.html Czy ktoś używa tego modelu i czy jest sens szukać jakiegoś odpowiednika (tańszy droższy) Zaznaczę że pasuje mi w nim rozstaw łap ponieważ chce go ustawić przy samej ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Stojak jak stojak, w tym przedziale cenowym praktycznie niczym się nie różnią. Czasami można upolować podobny w Lidlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 8 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Chyba ten z Lidla ma 4 stopki A z braku miejsca stopki równolegle do podłogi będą lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Rzeczywiście, mój błąd. Ja mam bardzo podobny do tego z Twojego linku. Kupiłem go kiedyś w Decathlon za 200 zł. Używam go już 3 lata i właściwie nic mu nie dolega. Także jeżeli nie znajdziesz nic innego, to ja bym brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.