Skocz do zawartości

[Wielkopolska] Zlot

Diensdale

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wyścig to dość kontrowersyjna sprawa i kwestia dogadania i woli:) nie mniej jednak zapraszamy zwłaszcza że daleko nie masz;) a i w maju to raczej nie bedzie tylko w czerwcu - ja mam maturę w maju więc nie będę mógł, a beze mnie nie wiem czy uda mi się załatwić wam leśniczówke.

Napisano

Wiec tak poki co liste mamy taka :)

1. Bartek_1990

2. Andrew18

3 lukas_t1

4. Biera

5. goly33

6 wojtasin

7. Diensdale czyli ja.

Mysle, ze Rowerzystke zlot tez zainteresuje, a ja sam jeszcze mam nadzieje 2 osoby zmobilizowac co daloby po niespelna 2 dniach dyskusji 10 osob zainteresowanych co wynikiem najgorszym nie jest :P

Napisano

W czerwcu to tak różnie... czerwiec to ja mam sesje więc kurcze może być różnie naprawdę... nie wiem też czy uda mi się zmobilizować tak formę, że 100km walnę :) no i jeśli już bym jechał to conajmniej jednego kumpla biorę dodatkowo :P

Napisano

JEsli uda mi sie zalatwic firmowego dostawczaka to moge rowery i 2 dodatkowe osoby zabrac we wskazane miejsce, ale to juz musielibysmy sie spotkac wczesniej zebyscie mnie sobie obejrzeli i zobaczyli czy mi zaufacie ^^

Napisano

ehee... i będą słuchać jak mówimy o wyższości amortyzatorów powietrznych nad sprężynowymi i wpływie karbonowych tylnych widełek na warunki jazdy:)

hehehe, dobre :)

co do wcześniejszego spotkania o którym mówił Diensdale to myśle, że to tego czasu uda się jakaś wspólna przejażdżka w okolicach poznania, którą też swego czasu chcieliśmy organizować...

do Diensdale: a co? Twój wygląd nie wzbudza zaufania?? :twisted: :twisted:

Napisano

Mysle, ze wzbudza, ale na swiecie jest tyle gnojkow i zlodziei, ze zdaje sobie sprawe, ze proponujac podwiezienie rowerow moge sie wydac podejrzany hehe ;)

Napisano

;)

no tak ale miałeś wieźć rowery i ich właścicieli, czyż nie?

no to wstępne ustalenia chyba mamy zrobione...teraz tylko pozostaje czekać na kolejnych chętnych ;)

Napisano
Mysle, ze Rowerzystke zlot tez zainteresuje

A i owszem, zainteresuje B). Fajny pomysł z tym zlotem. Z mojego punktu widzenia, by było najlepiej zorganizować wszystko w weekend majowy, choć generalnie może to być także każdy inny weekend z ładną pogodą w tle. Miejsce już widzę ustalone, ale ciekawi mnie jeszcze kilka rzeczy:

1. jak długa to będzie wycieczka - tj. przybliżony dystans dzienny

2. jeśli to będzie weekend - to rowerujemy i w sobotę i niedzielę? Czy tylko w jeden z tych dni?

3. jakie prędkości średnie przewidujecie? - Jeśli to ma się przerodzić w ściganie, to ja się nie piszę.

4. czy każdy uczestnik dostanie mapę terenu do ręki? Nie ukrywam, że lubię sobie popatrzeć na mapę, by wiedzieć dokładnie gdzie jestem :P.

Napisano

a moze w kwestii wyscigu zrobic po prostu dwie grupy. Ci, ktorzy beda chcieli sie scigac moga sie poscigac, a Ci, ktorzy beda zainteresowani wyprawa wezma mapki i ja sobie uskutecznia ;)

Napisano

Naturalnie jestem w stanie pokserować mapki więc każdy kto będzie chciał i da mi znać dostanie mapkę do ręki:)

Dwie grupy to wcale nie jest zły pomysł. Wszystko jest kwestią chętnych dogadania i dobrych chęci;). Możliwe że jedną osobę też załatwie, jak się uda jeszcze jedną;)

Napisano

A jaką chcesz?;) myślę że w tym polu mam duże pole do popisu (znajomy ma całą szafę map całego terenu do 50 km od Krotoszyna zaiwanionych z wojska;) - niektóre się pogubiły ale generalnie mam niemal wszystko czego dusza zapragnie:)

Napisano

1. Bartek_1990

2. Andrew18

3 lukas_t1

4. Biera

5. goly33

6 wojtasin

7. Diensdale

8. Rowerzystka (uff... no i nie bedzie gay party;) )

9. Majster

ktoś chętny na opiekuna?:P

Napisano

ufff:) a już myślałem że będzie z tym ciężko. Wyślę ci później tekst umowy żebyś wiedział na co się piszesz i zgadamy się że ją odbiorę jak kiedyś będę jechał do Goliny.

1. Bartek_1990

2. Andrew18

3 lukas_t1

4. Biera

5. goly33

6 wojtasin

7. Diensdale

8. Rowerzystka (uff... no i nie bedzie gay party;) )

9. Majster

10. Wojtasin - opiekun

Generalnie jeśli taki skład przetrwa i nikt się nie rozmyśli to można już spokojnie mieć taki minizlot - każdy następny kto się zapisze jest mile widziany, ale dzięki tej liście wiadomo że jest sens coś robić:P

A na ile byśmy jechali? weekend? 3-4 dni?

dobra, leśniczówka jest do naszej dyspozycji. Pozostaje pytanie o termin. Maj już jest porezerwowany, (nie cały ale np długi weekend już zajęty) jeśli chcemy coś wyłapać to lepiej już rezerwować (zwykle w lutym już czerwiec jest cały zajęty, a co roku ludzie wcześniej się budzą, żeby mieć termin...) Więc jak? jakieś propozycje? ja będę miał cały czerwiec wolny, nie wiem jak z majem bo jeszcze nie ma rozpiski matur...

Napisano

Muszę przyznać, że też bym sie pisal na ten zlocik :P chociąz jestem z Chojnic, a to raczej z wielkopolską nie ma duzo wspólnego, to był bym chętny i zrobie wszystko żeby dotrzeć pod wskazany adres :P:P

chcecie mnie przyjąć ??? :P:(

pozdrawiam

Napisano
:( myślę że głupio byłoby powiedzieć "nie, jedź sobie na swój zlot":P naturalnie zapraszamy:) (a tak btw: wasze województwo nic nie organizuje?)
Napisano

Na mnie nie liczcie. Nie lubię się integrować.

why not??

termin najlepszy poczatek czerwca, najlepiej zaraz po maturach bo potem to pewnie jakis wyjazd do UK na robotke bedzie

pozdro

Napisano

Dopiszcie mnie do listy :lol:

Miejscówka z opisu prezentuje się fajnie :)

Co do terminu to wolałbym później - na koniec maja / początek czerwca planuję obronę mgr ;)

Ale jeżeli zlot miałby być przed to i tak bym się wyrwał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...