lewocz Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 W Edge 800 mam ustawione trzy ekrany. - ekran z danym, jest 10 pól, w których mogę ustawić dowolne dane np. godzina, czas jazdy, wysokość, puls, moc itp. - ekran z mapą ( tutaj też mogę wrzucić pola danych ale nie pamiętam ile wchodzi) - ekran z profilem. - pola danych j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Nieźle ... 10 pól to mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 @wkg na stronie Garmina są instrukcje obsługi, można co nieco o funkcjonalności wyczytać, ja mam już z 10 różnych pobranych Nawet się ostatnio zdziwiłem, bo z pół roku temu sprezentowałem kobicie vivosmarta ale z powodu braku gps nie spełniał oczekiwań i został wymieniony na brzydszego vivosporta (z gps). A niedawno Garmin dodał do tańszej opaski oczywistą funkcjonalność czyli to co mają Fitbity - korzystanie z gps telefonu Aż porównywaliśmy instrukcje - starą na kompie i nową ze strony www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Z drugiej strony na Amazonie dziś i jutro masz 520+ za ok 150€, czyli 650zł, w tej cenie to faktycznie może być wart rozważenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Teraz, safian napisał: Z drugiej strony na Amazonie dziś i jutro masz 520+ za ok 150€, czyli 650zł, w tej cenie to faktycznie może być wart rozważenia Kurde, po co tu wlazłem! Kasy brak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radarrr Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Można prosić o jakiś link, coś nie mogę tego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 https://www.amazon.de/s?k=garmin+520+plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Uff, ja mam spokój już. Właśnie zdechł mi nowy FR45. Nie chciał się synchronizować z aplikacją, więc go wyłączyłem (już parę razy musiałem tak robić). No i już się nie włączył Będę więc mógł zapoznać się z procedurami gwarancyjnymi, chociaż szczerze to się zraziłem - straszny szmelc... Chińska masówka... Licznika na razie nie rozważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 W dniu 28.11.2019 o 21:31, safian napisał: Z drugiej strony na Amazonie dziś i jutro masz 520+ za ok 150€, czyli 650zł, w tej cenie to faktycznie może być wart rozważenia A jak z językiem? Bez problemu można ustawić nasz ojczysty przy kupowaniu z niemieckiej dystrybucji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 @MikeSkywalker tak, nie ma z tym żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.